Lucrează pentru elevi: «Tecuci»

Daniela Ionela, 17 ani
caut un loc de munca .pot lucra si cu copii am experienta si ca ospatar am lucrat timp de 3 luni la un bar...
martie 29, 2018Tecuci

Raluca, 17 ani..

Raluca, 17 ani
Barman- Ospatar..
Pintilie Ana-Maria, 15 ani
Caut loc de muncă urgent! Sunt o fata luptătoare. Am multa inițiativă și știu să mă descurc in orice și cu oricine. Vreau u..
Irimia Andreea, 17 ani
Sunt o fire comunicativa , vesela ,serioasa , responsabila si cu dorinta de lucru. Pretentii prea mari nu cred ca am: Doar ..
Ghinea Bogdan, 16 ani
Sunt o persona sociabila, sunt prietenossociabil, ma inteleg bine cu lumea, nu sunt pretentios si sunt bun la negocieri...
martie 29, 2018Tecuci

Marina, 14 ani..

Marina, 14 ani
caut loc de munca toata vacanta de vara..
Topor Georgian Catalin, 17 ani
Sunt o persoana descurcăreață, agila, atenta la detalii, mi-as dori sa lucrez pe litoral. Caut un serviciu cu un salariu eg..
martie 29, 2018Tecuci

Blackfirew, 12 ani..

Blackfirew, 12 ani
Sunt sociabil si ma descurc sa impart pliante ( in fiecare duminica) , salariul dorit : 200 lei la zi ( Locuiesc in Tecuci ..
Cristea Adelin, 14 ani
Ma numesc Cristea Adelin,am 14 ani,sunt sociabil si foarte ascultator! Am practicat sportul Rugby timp de 2 luni Stiu cat..
Sirghe Valentina-Alina, 16 ani
Ma numesc Sirghe Valentina-Alina,sunt in clasa a 11, eleva a liceului National de Agricultura si Economie,profil. Economic...
Vasiliu Oana-Valentina, 15 ani
Heei...sunt interesata de un job pe timpul acestei vacanțe de vară, salariul nu conteaza atata timp cat imi place ceea ce f..
martie 29, 2018Tecuci

Bogdan, 17 ani..

Bogdan, 17 ani
De preferat cat mai repede daca se poate!..
martie 29, 2018Tecuci

Camelia, 18 ani..

Camelia, 18 ani
Am 18 ani . Caut loc de muncă , să fiu bonă pe perioada verii 1 iunie - 1 septembrie ( nu contează vârsta copilului), maxim..
Mitrofan Carolina, 17 ani
caut de lucru. sunt sociabila si ambitioasa. stiu ce presupune acest job si ma cred capabila incat da ma descurc. sunt disp..