Lucrează pentru elevi: «Târgoviște»

Sorescu Dragos, 17 ani
Sunt obisnuit cu munca, descurcaret, ager,punctual. A dori un salariu de minum 1100lei ...
Lorena, 16 ani
Am un caracter puternic, putere de convingere, imi place sa lucrez cu oameni, dar si cu copii, invat lucruri noi cu usurint..
Podeanu Theodora, 16 ani
Am un caracter puternic, putere de convingere, imi place sa lucrez cu oameni, dar si cu copii, invat lucruri noi cu usurint..
Bacanu Andreea, 16 ani
Sun o fire responsabila , sociabila , usor adabtabile , sincera , imi place sa lucrez cu oamenii..
Livia Tolescu, 16 ani
Sunt o persoana comunicativa, ma descurc in orice imprejurare , buna adaptare si integrare. Imi plac copiii si caut in spec..
Andreea, 17 ani
Sunt o persoana sociabila,intelegatoare,dornica de munca,de incredere si vreau sa-mi castig banii singura pentru a putea fa..
Bogdan, 14 ani
Caut job part time in orice domeniu(dupa ora 14:30 in cursul saptamanii si full time in weekend sau toata vara full time). ..
martie 29, 2018Târgoviște

mnhh, 15 ani..

mnhh, 15 ani
Xsfffffgf..
Dumitru Catalina Elena, 16 ani
Vorbesc limba engleza fluent. Am capacitatea de comunicare optima, un spirit de echipa bine dezvoltat. Sunt deschisa si com..
Andreescu Andreea, 16 ani
Am terminat scoala primara, si 2 ani de liceu... nu am mari pretentii de salariu, vreau doar sa am banii mei si sa imi ajut..
Ionela Alexandra, 17 ani
Sunt o persoana comunicativa,indrazneata,si imi place foarte mult sa lucrez pe calculator...tin sa mentionez ca detin diplo..
Ilinca Ozana Elena, 16 ani
In aceasta vara vreau sa strang bani pentru tabara. Sunt responsabila si intelegatoare...
Costache Ramona, 16 ani
M-ar interesa foarte mult si un post de bona tinand cont ca am doi frati mai mici de care am grija in fiecare zi varsta lor..
Anghel Andreea Catalina, 17 ani
Capacitatea de comunicare optima (scrisa sau orala) ,Spirit de echipa , Capacitate de observatie critica ,Rezolvarea de pro..