Lucrează pentru elevi: «Galați»

Petrea Laura, 16 ani
Am 16 ani, sunt din Galati si caut ceva de munca pe timpul verii . Sunt o fata descurcareata si sociabila . Astept mesaj ai..
martie 29, 2018Galați

Alexandra, 16 ani..

Alexandra, 16 ani
Sunt o fire sociabilă, calmă, vesele și foarte dinamică. Am terminat clasa a 10-a, am 16 ani și 7 luni, vreau să mă angajez..
Brad Adrian Florin, 16 ani
sunt elev în clasa a X-a la liceul CFR în Galați , caut loc de muncă , part-time oarecum , am experiență în limba engleză ,..
martie 29, 2018Galați

Monica, 18 ani..

Monica, 18 ani
Sociabila,optimista,serioasa,responsabila..
martie 29, 2018Galați

Diana, 17 ani..

Diana, 17 ani
Caut loc de munca cofetar patiser pițerie..
Codreanu Marius, 17 ani
Buna ziua, numele meu este Marius, am 17 ani si caut un loc de muncă pe durată verii. Sunt o persoana deschisă si dornica d..
Andrei Oprinoi, 17 ani
Termin anul acesta clasa a X-a la Colegiul Economic Virgil Madgearu Galati,profil "Tehnician in activitati economice&q..
Radulescu Andreea, 16 ani
Sunt elevă în clasa a X a la CNMK(Colegiul Național Mihail Kogălniceanu), Galaţi, profil mate-info intensiv şi doresc să lu..
Trofin victor, 14 ani
Vreau salariu minim pe economie sunt receptiv doresc sa lucrez doar vara..
Panait Cosmin, 15 ani
Salut!Ma numesc Cosmin,sunt in clasa a9-a la Liceul Teoretic Dunarea Galati la profilul mate-info intensiv informatica si a..
Birligea Alexadru Sorin, 15 ani
Salut , eu sunt Sorin , si sunt descurcaret , ambitios , si as vrea sa vad cum se castiga proprii banuti , pe timp de vara..
Luca Adela Mihaela, 17 ani
sunt eleva in clasa a XII a la CNCN Galati, profilul pedagogic. Doresc sa lucrez pe perioada vacantei de vara. poza e cu s..
Luca Maria Magdalema, 16 ani
sunt eleva in clasa a XI a la CNCN, Galati, profil pedagogic si doresc sa lucrez pe perioada vacantei de vara poza e cu so..
Tecuceanu Bogdan, 14 ani
Ma numesc Bogdan si am 14 ani. Doresc un loc de munca pe perioada vacantei. Ma pricep la tot (spalat vase, curatenie etc.) ..
Nicolae Bursuc, 17 ani
Am 17 ani și aș dori să îmi găsesc ceva de muncă pe timpul vacanței de vară și dacă voi putea continua și pe perioada școli..
Madalina Cheferiuc, 14 ani
Buna ziua! Numele meu este Madalina, am 16 ani iar vara asta vreau sa imi castig proprii banuti de buzunar. Sunt o persoana..
Corodescu Emanuela, 17 ani
Buna.Ma numesc Corodescu Emanuela si as dori un loc de munca pe timpul verii.Abilitatile mele sunt variate...pot lucra usor..
Toma Ciprian, 18 ani
Sunt o persoana silitoare,muncitoare si inteligenta.Stiu sa ma adaptez usor la situatii noi.As dori ca salariul sa fie unul..
Ciocrac Catalin Adriam, 17 ani
Studiez la o scoala cu profil de Alimentatie publica si stiu sa comunic foarte bine, salariul as vrea sa fie destul de rezo..
Chiriţă Dumitru, 15 ani
Am 15 ani. Sunt o fire sociabila.. muncitoare si vreau sa fac un ban in vara asta... 30-40 lei pe zi (acesta este salariul ..
Daniela Bundea, 14 ani
sunt o fire sociabila,intelegatoate,rabdatoare si serioasa,salariul intre 500-600 lei,de cazare as avea nevoie..
Dima Florin Dragos, 15 ani
Salut,ma numesc Dragos si am 15 ani.As dorii un loc de munca in orice domeniu pe timp de vara pentru ca am o situatie mater..
Baciu Denis, 15 ani
Buna ziua. Ma numesc Baciu Denis, am 15 ani si caut un loc de munca pentru timpul liber. Accept orice, am experienta in agr..
martie 29, 2018Galați

Enciu, 17 ani..

Enciu, 17 ani
Sunt o persoana foarte activa, comunicativa, prietenoasa si foarte silitoare. Imi place foarte mult sa lucrez cu oamenii. U..
martie 29, 2018Galați

Andrei, 16 ani..

Andrei, 16 ani
Sunt o persoana sociabila imi plac animalele...